Софтуер

DriveWorks Pro – онлайн конфигуратор на продукти за SOLIDWORKS

CIO Media

Създаване на специфични конфигурации, които ВСЕКИ може да използва

DriveWorks Pro е онлайн конфигуратор за оферти и идеалното решение за автоматизация на проектирането, което ви помага да отговорите на нарастващото търсене на специфични, поръчкови и персонализирани продукти. To ви дава конкуретно предимство с оптимизирането на много от вашите процеси по продажби, инженеринг и производство.

Ключови предимства
  • Съхранява и осигурява многоизползваемост на вашите познания по проектиране
  • Въвежда правила за проектиране, като свежда до минимум грешките и оптимизира цената на ръчната преработка
  • Автоматизира повтарящите се задачи, за да намали времето за проектиране при създаване на нови варианти
  • Освобождава конструкторите от рутинни дейности, за да имат възможност да се фокусират върху нови и специални проекти
  • Създава конфигуратори за онлайн продажби, които всеки може да използва по всяко време, от всяко място и на всяко устройство

Автоматизиране на проектирането и съхраняване на познанията за продукта
DriveWorks Pro ви помага да съберете и запишете опит и ноу-хау от най-добрите си служители и да ги използвате, за да автоматизирате съществуващите процеси. Използвайки прости и ясни правила за проектиране, както и логика за вземане на решения, можете многократно да прилагате комбинираните познания за проектиране, производство, продажби и оценка на разходите. Така ще имате възможност да генерирате нови варианти на вашите проекти заедно със съпътстваща документация.

По всяко време, от всяко място, на всяко устройство
Можете да превърнете вашите проекти в конфигуратори за онлайн продажби, с които клиентите и търговските ви екипи лесно да селектират и преглеждат продуктите в 3D по всяко време и на всяко устройство. С DriveWorks Pro постигате всичко това без да са необходими допълнителни усилия, умения за уеб програмиране или консултанти.
Промените в продуктовите варианти, ценообразуването, промоциите и маркетинговите материали се отразяват незабавно, така че всеки да вижда точна и актуална информация по всяко време.

DriveWorks Pro – онлайн конфигуратор на продукти за SOLIDWORKS

Споделяне на данни в реално време
Интеграцията на DriveWorks Pro с вашите съществуващи бизнес системи, като CRM, ERP и PDM, позволява да контролирате специфичните за клиентите данни за ценообразуване и графици за доставка. Параметри като географско местоположение, отстъпки за обем, промоции за продажби, складова наличност или налични производствени ресурси помагат да намалите разходите, да прогнозирате и планирате по-точно и да повишите удовлетвореността на клиентите и лоялността към марката.

DriveWorks Pro – онлайн конфигуратор на продукти за SOLIDWORKS


ДиТра - център за 3D решения на ТехноЛогика
ул. "Софийско поле" № 3
тел. 02 / 91 91 2/ в. 777
[email protected]
www.ditra.bg

X