Спонсорирано Съдържание

Новото поколение рутери на TP-Link предлагат стабилна връзка и гейминг без ограничения за всеки потребител

CIO Media

Търсеното на Wi-Fi 6 съвместими устройства постоянно нараства. За да се присъединят към нарастващата тенденция на разширена свързаност, включително в собствения си дом, потребителите все повече се нуждаят от Wi-Fi 6 рутери, към които да свържат всичките си умни домашни устройства. Устройствата от този стандарт предлагат подобрени скорости, разширено покритие, намалена латентност и предотвратяват прекъсвания на връзката. TP-Link има за цел да осигури на всички потребители достъп до технологията Wi-Fi 6 и предлага широка гама от изключително мощни рутери, съвместими с най-новия стандарт за свързаност, които са лесни за инсталиране и управление.

Гейминг от ново поколение с Archer AX11000

Archer AX11000 е трилентов геймърски рутер, съвместим с новото поколение Wi-Fi 6, който предлага ултрабързи връзки за екстремни игрални сесии. AX11000 позволява на потребителите да отделят една честотен лента само за гейминг, докато другите две ленти осигуряват високоскоростен Wi-Fi за останалите активности. Рутерът предоставя зашеметяващи скорости над 10 Gbps: 4804 Mbps в 5 GHz-овата честотна лента за гейминг, 4804 Mbps в другата честотната лента от 5 GHz и 1148 Mbps в тази от 2.4 GHz.

Archer AX11000 е трилентов геймърски рутер на TP-Link

Archer AX11000 е трилентов геймърски рутер на TP-Link


Устройството разполага поредица от специални функции, посветени на геймъри и стриймъри, за по-плавни игри и незабравимо преживяване:

Game Accelerator е опция, която открива и оптимизира игровите потоци, за да осигури уникално изживяване и заедно с функцията Game Protector (базирана на Homecare Security System™, предлагана от Trend Micro™) и Game Statistics. Чрез инструмента за статистика латентността, продължителността на играта и разпределението на мрежовите ресурси се предоставят в реално време, благодарение на фино настроената функция на потребителския интерфейс. Тя предоставя инструментите за сигурност и анализ, необходими на игрите с най-високо качество, независимо от вида на играта, която потребителите са избрали.

Процесорът, който захранва рутера, е четириядрен, с тактова честота 1,8 GHz, поддържан от три копроцесора, които лесно и гладко изпълняват множество сложни задачи и най-взискателни приложения. Освен това технологията OFDMA увеличава средната производителност и намалява забавянето. Чрез интуитивния интерфейс на приложението Tether получавате пълен контрол над вашите устройства и безпроблемна конфигурация.

Оборудван с Wi-Fi 6 възможности, рутерът AX11000 предлага завидни Wi-Fiскорости до 10756 Mbps. По-голям брой свързани устройства осигуряват още по-голямо забавление, без да се компрометира производителността. Революционната технология OFDMA има за цел да подобри средната производителност с до 4 пъти и да намали латентността. По този начин AX11000 ви помага да се възползвате напълно от невероятно ниска латентност, за да победите опонентите си.

Archer AX6000 - по-бърз, по-мощен, с по-голям капацитет

Бързина, повишена ефективност и възможност за свързване на много устройства към перфектно функционираща мрежа. Това предлага Archer AX6000, рутер от специалното предложение на TP-Link с Wi-Fi технология 802.11ax от следващото поколение.

Archer AX6000

Archer AX6000


Стандартът 802.11ax (известен също като Wi-Fi 6) е най-съвременният Wi-Fi стандарт с повишена ефективност, който помага на онлайн игрите, 4K / 8K стриймингът, интелигентните устройства или AR / VR приложенията да работят без проблеми и винаги с пълен капацитет. Заедно с най-добрите технологии като 1024QAM и Long OFDM Symbol, рутерът предлага скорости до 1148 Mbps в 2,4 GHz-овата лента и 4804 Mbps в тази от 5 GHz. С максималната пропусквателна способност, увеличена до 160 MHz, можете да се наслаждавате на невероятни Wi-Fi скорости без забавяне.

Технологията OFDMA предлага четири пъти по-голям капацитет, който позволява повече свързани устройства и повече канали за по-голям брой приспособления. Осемте антени с голямо усилване, технологиите Beamforming и RangeBoost предлагат силен и надежден Wi-Fi сигнал, независимо колко взискателна е онлайн активността, която се извършва.

Archer AX6000 предлага един WAN порт 2.5 Gbps, за да осигури достъп до интернет от над 1 Gbps и да увеличи целия поток. Портовете USB 3.0 Type A и Type C и 8-те порта Gigabit Ethernet също помагат за пренос на данни с невероятна скорост и максимална производителност.

TP-Link HomeCare™ гарантира, че всяко устройство в домашната мрежа остава защитено, благодарение на богатата база данни от потенциални заплахи, които се обновяват и актуализират в реално време от Trend Micro™. Усъвършенстваната функция за родителски контрол помага да се ограничи времето, което децата прекарват онлайн, и блокира неподходящо съдържание въз основа на уникален профил, създаден за всеки член на семейството.

Насладете се на Wi-Fi 6 Gig+ връзки с рутера TP-Link Archer AX50

Рутерът Archer AX50 е посветен на широката публика и е оборудван с Intel® Home Wi-Fi процесор, предлагащ първокласни Wi-Fi 6 Gig + преживявания за по-голям брой потребители. Стандартът Wi-Fi 6 (802.11ax) се разглежда като най-големият скок в индустрията на Wi-Fi технологиите и е разработен в отговор на нарастващите нужди за стабилни Wi-Fi мрежи за интелигентни домове. С технологията Intel Wi-Fi 6 (Gig +) Archer AX50 е в състояние да постигне значителни подобрения по отношение на скоростта и общия капацитет, благодарение на революционната база, зададена от стандарта Wi-Fi 6.

Устройствата на TP-Link Archer AX50

Устройствата на TP-Link Archer AX50


Функцията HT160 използва 160MHz преносен канал. HT160 разчита на 5GHz-ови канали и разширява пропусквателния капацитет до 160 MHz - два пъти повече от стандартния HT80, често използван с 802.11ac. С HT160 Archer AX50 постига невероятни гигабитови скорости (Gig+) до 3 Gbps - 2402 Mbps в честотния обхват от 5 GHz и 574 Mbps в този от 2,4 GHz. Тези числа означават пренос с достатъчно висока скорост, за да изтеглите 8GB HD филм за по-малко от две минути, но също така осигуряват безпроблемно 4K UHD качество при игри и видео стрийминг за цялото семейство.

Функции като OFDMA позволяват бързо време за реакция, дори когато са свързани много устройства. Закъснението може да бъде намалено с до 75%, за изключително плавен гейминг в реално време и висококачествени видеоконференции. Освен това сигурността на домашната мрежа остава приоритет за TP-Link, затова Archer AX50 предлага решението HomeCareTM, така че членовете на семейството винаги да бъдат защитени от вируси и кибер заплахи.

Рутерите Archer AX11000, AX6000 и AX50 са добро решение за справяне с проблеми на връзката във всеки дом. Получавате отлично представяне на конкурентни цени. Продуктите се предлагат в партньорската мрежа и онлайн магазините в България.

X