Награди

Започна набирането на номинации за "ИТ мениджър на годината"

CIO Media

Започна набирането на номинации за конкурса "ИТ мениджър на годината", който се организира от "Клуба на ИТ мениджърите в България" с медийното партньорство на сп. CIO. Целта на инициативата е да отличи ИТ директорите, допринесли за развитието на бизнеса чрез ефективно използване на информационни технологии. Наградите ще бъдат връчени в три категории: "Ефективност", "Иновации" и "Мениджмънт".

За участие в конкурса може да бъде номиниран всеки ИТ мениджър с успешен и иновативен проект през последните 12 месеца, който е допринесъл за постигането на бизнес целите на организацията. Предложенията се подават чрез попълване на формуляр на сайта на списание CIO, който можете да намерите ТУК.

Сред основните критерии, по които ще бъдат оценявани кандидатите, са мащаб на проекта, реализирана възвращаемост на инвестициите, постигнати бизнес цели и разширени бизнес възможности вследствие реализирането на решението.

Победители ще бъдат избрани чрез гласуване от членовете на "Клуба на ИТ мениджърите". Наградите ще бъдат връчени по време на церемонията "ИТ мениджър на годината", която ще се проведе в началото на 2021.

Повече информация относно регламента и условията за участие в конкурса можете да прочетете на сайта на списание CIO.

X